09 јануари 2016 | Кафе пауза

Отсега вашата коса ќе може да свети кога е темно!

Компанијата за козметика, мода и нега на коса „Manic Panic“ произведе неколку бои за коса кои светат во темница.

8 работи кои ниту една жена не ги сака

Овие работи сигурно ви сметаат и вам, а најмалку што можете да направите е да разговарате за нив со партнерот.

Новогодишните одлуки се мртви. Да живеат новогодишните прашања!

Психолозите го потврдија она во коешто одамна се сомневавме: Амбициозните листи на работи кои ќе ги направиме/започнеме/довршиме или пак, од кои ќе се ослободиме во новата година се само губење време.

3 знаци дека сте навистина посебни, но не го знаете тоа

Ако постојано сте строги кон себе, верувате дека не сте доволно добри и дека не заслужувате да живеете убав живот, тогаш ова е вистинскиот текст за вас.

Зошто некој „зрачи“? Откријте кои се 4-те типови привлечност

Некои карактерни особини се вродени, а некои пак ги стекнуваме. Во двата случаи, тие се главните компоненти кои нè прават некому привлечни.