12 факти што сигурно не сте ги знаеле за анимираниот филм Замрзнато (Frozen)

Анимираниот филм Замрзнато дефинитивно успева да го привлече сечие внимание, а откако ќе го гледате еднаш, ќе посакате уште еднаш, па уште еднаш...

Филм: Зоотропола (Zootopia)

Зајче полицаец ќе мора да работи со лисица измамник со цел да откријат голем заговор

Мајки, искористете го секој момент! 16 инспиративни филмови кои треба да ги погледнете заедно со вашето дете

Тие во себе содржат силни пораки кои ќе ги научат вашите деца како да донесуваат добри одлуки и како да станат најдобрата верзија од себе.

Филм: Дома (Home)

Филм за една вонземјанска раса која ќе ја окупира Земјата со цел да се скрие од своите смртоносни непријатели...

Филм: Лего филм (The Lego Movie)

Филмот кој е составен од познатите Лего коцки

Кратко видео кое ќе ве расположи ако сте тажни

Станува збор за едно слатко кученце кое тајно му помага на својот преморен сопственик во подготовката на вечерата откако ќе се врати од работа.

Краток анимиран филм: Вселенскиот поштар Џони

Погледнете го ова интересно видео кое ќе ви ја покаже негативната страна на мрзливоста, невниманието и негрижата и последиците кои можат да произлезат од нив.

Прекрасна преработка на песната „Let It Go“ во африкански стил

Најновиот анимиран филм на Дизни, „Frozen“, не само што руши рекорди во заработка, туку и ги инспирира фановите од сите возрасти да создаваат свои верзии од одличната музика.

Што би се случило ако цел свет изгуби глава?

Што ако сите луѓе во светот останат без својата глава? Дали во таков обезглавен свет би можел да опстане единствениот човек кој сè уште држи нешто на своите рамена?
Датум: 12 феб 2014
, Автор:

Филм: Работата со лешникот (The Nut Job)

Филм за пријателството претставено преку очите на животните

Филм: Замрзнато (Frozen)

Магична бајка за љубовта помеѓу две сестри која ќе ве натера да поверувате и во невозможното...

Зошто никогаш не треба да престанете да бидете дете?

„Не престануваме да си играме затоа што старееме, старееме затоа што престануваме да си играме.“ – Џорџ Бернард Шо