Приштина Мол, најзабавното место во Југоисточна Европа

Приштина Мол, најзабавното место во Југоисточна Европа

Најзабавното место во Југоисточна Европа претставува многу повеќе од место за шопинг. Приштина Мол е место за дружење, релаксација и уживање во уникатни пријатни искуства. Уреден така што сите објекти се лесно достапни, удобни и нудат голем број на интересни услуги. Приштина Мол ќе се погрижи сите посетители да уживаат во овој уникатен простор. Во него ќе најдете активности за деца, тинејџери и возрасни со цел да се изгради силна емотивна врска со сите посетителите како и со околните заедници.

Секој дел од Приштина Мол нуди атрактивни простории за социјализација и квалитетно поминување на Вашето слободно време. Со распространетост на површина од 240.000 m2, различните внатрешни и надворешни содржини претставуваат совршено место за одмор и разговор со пријателите или семејството. Приштина мол исто така нуди и посебни простори за игри и активности, области за забава, амфитеатар и четири тематски области посветени на различни настани.

Соработката со локалните организации и институции е уште еден начин на кој Приштина Мол планира да гради односи со заедницата. Центарот тесно ќе соработува со локалните училишта, спонзорирајќи настани и иницијативи кои го поддржуваат образованието и напредокот на учениците. Покрај тоа, Приштина Мол ќе биде главен простор за поддршка на младите локални уметници со тоа што ќе им даде простор да ги изложат своите дела.

Социјалните медиуми се уште една моќна алатка која Приштина Мол ќе ја користи за градење на интерес кај своите посетители. Социјалните медиуми Facebook и Instagram редовно се ажурираат со привлечна и информативна содржина, промовирајќи локални бизниси и настани.

Целта е Приштина Мол да стане препознатлив по својата исклучителна услуга за корисници. Добро обучениот и пријателски персонал ги прави приоритет посетителите и нивните потреби, притоа прави тие да се чувствуваат добредојдени и ценети. Сево ова создава култура на извонредна услуга за клиенти што е уште една причина повеќе за купувачите да се враќаат и одново да го посетуваат овој прекрасен центар.

Како заклучок, Приштина Мол е повеќе од само шопинг дестинација; тоа е посветен центар на заедницата кој создава чувство на припадност и го отвора патот за градење односи во различни заедници. Преку настани и активности, соработки со локални организации, социјални медиуми и одлична услуга за клиентите, Prishtina Mall е енергично место полно со иновации, во своето патување кон градење силна и долготрајна заедница.

Приштина Мол ги отвора своите врати од 9ти март 2023.

Повеќе детали можете да погледнете на следниот линк https://www.prishtinamall.com.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар