10 март 2023 | Кафе пауза

Приштина Мол, најзабавното место во Југоисточна Европа

Најзабавното место во Југоисточна Европа претставува многу повеќе од место за шопинг. Приштина Мол е место за дружење, релаксација и уживање во уникатни пријатни искуства.
Датум: 10 мар 2023
, Автор:

4 совети за промена на кариерата

Дали во последно време размислувате како да направите промена на кариерата, но не сте сигурни од каде да започнете?

Астролозите сметаат дека 11 март ќе биде среќен ден, па проверете зошто!

Според астрологијата, 11 март 2023 година е одличен за стекнување пријателства и почнување романса!

Тест: Изберете самовила и откријте кој вид на промена може најмногу да ви помогне во животот!

Какви промени можете да направите за да имате среќен и хармоничен живот? Откријте со помош на овој тест!