5 работи кои морате да ги земете предвид пред да го изневерите вашиот партнер

Понекогаш луѓето изневеруваат понесени од моментот и воопшто не размислуваат за последиците. Но, понекогаш станува збор за добро обмислен процес.

На која возраст мажите и жените најмногу изневеруваат?

Едно британско истражување открило дека на одредена возраст луѓето се дури два пати повеќе склони кон неверство.

Хороскопот и неверствата: Кој знак сериозно ќе се одмазди доколку е изневерен?

Иако неверството во љубовната врска подеднакво ги погодува сите луѓе, сепак секоја личност различно реагира во моментите кога ќе дознае дека била изневерена од партнерот/партнерката.

Што треба да направите доколку одлучите да останете со партнер кој ве изневерил?

Можеби вашите блиски нема да ве поддржат и да се согласат со вашата одлука, но на крајот на краиштата само вие најдобро знаете како треба да реагирате во таква ситуација.

13 совети за неверството што можеме да ги научиме од новиот албум на Бијонсе

Несомнено е дека од овој албум можат да се извлечат неколку добри поуки кои ќе ви помогнат да се соочите и да го преболите неверството на вашиот партнер.

Кои хороскопски знаци знаат да простат неверство?

Погледнете кои хороскопски знаци имаат најголемо срце и најмногу разбирање кога станува збор за љубовта.

Овие работи сите жени ги доживуваат како неверство

Под неверство не се подразбира само секс и физичка интимност со друга личност. Барем не за жените.

Зошто кога мажите изневеруваат, сите ја обвинуваат „другата жена“?

Ако историјата нешто нè научила, тоа е дека „таа“ не е непријателот.

10 типови луѓе кои веројатно ќе ве изневерат

Дали вашата девојка е русокоса? Дали вашето момче е зависно од Твитер? Дали навистина полни 29 години?
Датум: 17 дек 2015

5 причини поради кои дури и оние во најсреќните врски изневеруваат

„А изгледаа толку среќно заедно“, реченица која неретко се слуша кога дознаваме дека некоја љубовна врска поминала низ неверство.

Преживеавте неверство? Еве што треба сега да направите!

Многу жени се обвинуваат себеси, размислуваат што би можеле да направат поинаку, зошто воопшто тоа се случило, но и ја мразат личноста со која партнерот ги изневерил.