чувства | Кафе пауза

Како да го препознаете чувството на внатрешен мир и спокојство?

Чувството на внатрешен мир и спокојство е резултат на лично искуство и секој може да го интерпретира на различен начин.

10 работи што треба да се случат за да се заљубат две личности

Љубовта се појавува кога најмалку ја очекувате, па дури и тогаш, се прашувате што е тоа што ви се допаѓа кај другата личност.

Тест: Погледнете ја фотографијата и откријте како се чувствува вашето срце

Погледнете ја фотографијата, а тоа што прво ќе го забележите ќе ви помогне да откриете како се чувствува вашето срце.

5 емотивни хороскопски знаци што се заробени во своите чувства

Некои луѓе им се препуштаат на чувствата до тој степен што не можат да прават ништо друго, освен да ги процесираат своите емоции, а тоа најчесто се случува кај следниве хороскопски знаци.

Што мажите буквално мислат за чувството на заљубеност?

Што мажите буквално мислат за чувството на заљубеност?

19 фотографии кои докажуваат дека и животните имаат чувства

Луѓето што имаат домашни миленици и имаат можност да ги набљудуваат секој ден, знаат дека емоциите на животните се многу поживописни.

Овие 3 хороскопски знаци отворено зборуваат за своите чувства

Кога некој прашува како сте денес, сигурно не очекува да започнете да зборувате за тоа колку сте „скршени“ поради некое лошо искуство.

5 практични начини за зголемување на емоционалната интелигенција

За среќа постојат неколку практични начини со кои можете да го подигнете нивото на емоционалната интелигенција уште денес.

5 начини да ја овековечите вашата љубов доколку не сакате да се венчате

Бракот е романтичен, но тоа не единствениот начин да си ги потврдите меѓусебните чувства со партнерот.

За сите емотивни луѓе: Вие му овозможувате на светот да пулсира!

Емотивни сте и сè што ви се случува во вашиот живот го доживувате многу длабоко?

7 чувства што ви изгледаат негативно, но всушност се знак дека созревате

Знаете ли како навистина изгледа процесот на созревање?

12 моќни фотографии што ќе го расплачат секого

Со помош на фотографијата можат да се прикажат многу емоции без да се каже ниту еден збор.