чоколадо | Кафе пауза

Рецепт за колачи со кафе и чоколадо кој морате да го испробате уште денес!

Најтешкиот дел од целата подготовка ќе ви биде да почекате да се изладат колачињата пред да ги послужите.

Како темното чоколадо може да ви помогне кога сте депресивни?

Дали дождливата есен ви создава чувство на депресија? Пробајте темно чоколадо и ви гарантираме дека расположението ќе ви се подобри!

Кохуке: Вкусен десерт од естонската кујна

Овој десерт е популарен низ балтичките земји, а најмногу може да се најде во Естонија, Русија и во други источно-европски држави.