28 декември 2022 | Кафе пауза

Кои работи треба да престанете да ги очекувате од другите?

Кога ќе почнат да се појавуваат проблеми во нашите односи со другите, првиот совет што ни го даваат нашите блиски е да ги намалиме очекувањата од другите...