08 декември 2022 | Кафе пауза

Најдобрите цитати на Џек Керуак кои ќе ви ја разгорат страста за патување и авантура!

„Бев изненаден, како и секогаш, од тоа колку лесно беше да се замине и колку добро тоа звучеше. Светот одеднаш стана полн со можности.“

Како ќе ни влијае денешната полна Месечина во Близнаци?

Денешната полна месечина ќе ни донесе интензивна енергија која може одново да разбуди одредени чувствителни теми...