19 јуни 2023 | Кафе пауза

Животот ќе ви биде полесен и посреќен кога ќе ги сфатите овие работи!

Животот често е поедноставен отколку што мислиме, нема универзални правила, нема можност за враќање назад, животот е она што се случува овде и сега!