15 септември 2022 | Кафе пауза

Овој необичен фустан е изработен од 343 уметници од целиот свет!

Биле потребни 13 години за реализацијата на овој проект!

Фактори кои можат сериозно да му наштетат на црниот дроб, а за кои не сте свесни!

Покрај прекумерното консумирање алкохол и прекумерната употреба на лекови, постојат и други фактори кои негативно можат да се одразат врз здравјето на црниот дроб!

Како ќе ни влијае ретрограден Марс во наредните 6 месеци?

Време е да се преиспитаме себеси и да се вратиме во нашето минато!