26 септември 2022 | Кафе пауза

Најубавите африкански поговорки за мудроста и животот

„Колку и да е долга ноќта, зората кога-тогаш ќе осамне.“

Колку милиграми цинк треба да се внесуваат секој ден за здрав имунитет?

Цинкот е заштитник на имунитетот, го штити телото од бактерии и вируси и е неопходен минерал во одбраната на организмот од инфекции.