22 декември 2022 | Кафе пауза

Кои работи не смеете да ги заборавите секогаш кога се чувствувате обесхрабрено?

Секој од нас во одреден момент од животот доживува подеми и падови кои се едноставно неизбежни.

Кои јаткасти плодови можат полесно да им помогнат на студентите да се соочат со стресот при студирање?

Јаткастите плодови имаат позитивни ефекти врз менталното здравје на студентите!

Ќе го обожавате: Рецепт за ролат со чоколадо и пире од костени

Совршен избор за новогодишните и божиќните празници!