сонце | Кафе пауза

Како ќе ни влијае транзитот на Сонцето во Девица?

Да го искористиме транзитот на Сонцето низ знакот Девица за да се насочиме кон конкретни цели и да си воспоставиме рутина, неопходна за сите нас, а карактеристична за овој знак склон кон перфекционизам!

Како ќе ни влијае спојувањето на Сонцето и Венера на 13 август?

Ќе бидеме подготвени за нова љубов или ќе ги ослободиме блокадите што досега нè спречуваа да чувствуваме вистинска љубов!

Домашни лекови кои можат да ви помогнат полесно да се справите со изгорениците од сонце!

Дури 80 проценти од сите оштетувања и стареења на кожата се поврзани со прекумерно изложување на сонце!

Како ќе ни влијае денес конјункцијата на Сонцето и Хирон?

Сега е моментот кога треба да се прифатиме себеси и да бидеме тоа што сме!

Точното време на раѓање може да ја предвиди вашата иднина!

Сè зависи од тоа дали Сонцето има поголемо влијание врз вашиот хороскопски знак, или пак Месечината.

Неделен хороскоп од 22 до 28 ноември: Фокусирајте се на себе

Што ни предвидуваат астролозите оваа недела?

Чоколаден сончоглед: Прекрасен цвет со посебна убавина

Овој сончоглед може да има од темнокафена до бордо нијанса, а исто како обичниот сончоглед, најмногу му треба сонце.

3 хороскопски знаци на кои ќе им се исполнат желбите до 23 јули

Нептун и Сонцето ќе бидат во знакот на Риби до 23 јули и на некои хороскопски знаци можат навистина да им ги исполнат желбите.