03 август 2023 | Кафе пауза

Кои 5 прашања се срамиме да ги поставиме во љубовната врска?

Еве пет вообичаени прашања во врската за кои луѓето често сметаат дека се премногу табу за да разговараат, а разговорот за овие теми, всушност, може да ве зближи со вашиот партнер!

Престанете да ги правите овие работи доколку луѓето ве искористуваат!

Како да бидете љубезни и добри кон другите, а истовремено да ги почитувате сопствените граници?

Како ќе ни влијае спојувањето на Сонцето и Венера на 13 август?

Ќе бидеме подготвени за нова љубов или ќе ги ослободиме блокадите што досега нè спречуваа да чувствуваме вистинска љубов!

Овие намирници ги согоруваат мастите додека спиете!

Следете ги советите на нутриционистите доколку сакате да живеете здрав живот!