24 август 2023 | Кафе пауза

Неколку факти за оризот кои можеби не сте ги знаеле

Оризот често се нарекува лош јаглехидрат, има одредени несакани ефекти кои може да ве изненадат, но има и корисни ефекти врз вашето тело.

Како ќе ни влијае транзитот на Сонцето во Девица?

Да го искористиме транзитот на Сонцето низ знакот Девица за да се насочиме кон конкретни цели и да си воспоставиме рутина, неопходна за сите нас, а карактеристична за овој знак склон кон перфекционизам!

Психолозите откриваат која емоција е најтешка за контролирање!

Секој ден доживуваме разноразни емоции, некои ги искажуваме отворено, а некои ги чуваме во себе и потиснуваме...