прст | Кафе пауза

Обликот на вашиот палец открива многу важен факт за личноста што навистина сте

Со само еден поглед на вашата дланка, вие можете да дознаете многу нешта за вас.

Што можат да ви откријат линиите на малиот прст за вашиот карактер?

Трите линии на малиот прст можат да ви помогнат да дознаете сѐ за себе, но и за другите...

Погледнете го вашиот мал прст: Неговата форма открива многу важна работа за вас!

Одредете ја формата на вашиот мал прст и дознајте дел од вашата личност.

Должината на вашиот палец открива какви сте во љубовните врски

Време е да си погледнете во палецот. Односот на деловите до и од зглобот нагоре крие некои ваши лични особини.
Датум: 20 окт 2015
, Автор:

Брз и лесен тест: Должината на малиот прст одредува какви сте во љубовта

Кој би рекол дека должината на нашиот најмал прст на левата рака може да одреди какви сме ние во љубовта?

Што значи кога ќе ви затрепери одреден дел од телото?

Дали некогаш сте се запрашале што значи кога ќе ви затрепери горниот лев капак на окото или десното уво? Ако не, можеби отсега ќе почнете да ги поврзувате овие случајни вибрации на телото со некои посуштински значења.
Датум: 05 мај 2015
, Автор:

Прстите на кои носите прстени можат да ви откријат многу за вашиот карактер

Прстот или прстите на кои најчесто носите прстени можат многу да ви кажат за вас како личност.

Како да излечите враснат нокт на ножниот прст?

Враснатиот нокт на ножните прсти може да биде многу болен и непријатен проблем, а во просек со него се соочува секоја петта личност.
Датум: 20 окт 2014
, Автор:

Што кога ќе ви се заглави прстенот? Еве го наједноставното решение

Потребно ви е само парче дебел конец и алатка, на пример клештичка, да го пикнете конецот под прстенот, и секако, уште еден пар раце кој ќе ја спроведе постапката.
Датум: 18 јун 2014
, Автор:

Ова не е фотографија од Морган Фримен

Оваа реалистична слика со портретот на Морган Фримен е креирана со само еден прст на iPadAir.
Датум: 03 дек 2013
, Автор: