20 октомври 2014 | Кафе пауза

18 работи кои жените треба да престанат да си ги прават една на друга

Интересно е дека во споредба со мажите, жените многу почесто коментираат за други жени, во негативна конотација. Во ред е понекогаш да озборуваме, но постојат работи кои едноставно треба да престанеме да си ги правиме една на друга.
Датум: 20 окт 2014
, Автор:

Животните и есенската магија

Разгледајте ја оваа галерија со животни кои уживаат во есенската магија. Можеби ќе ве инспирираат и вие да излезете надвор.

Како да излечите враснат нокт на ножниот прст?

Враснатиот нокт на ножните прсти може да биде многу болен и непријатен проблем, а во просек со него се соочува секоја петта личност.
Датум: 20 окт 2014
, Автор:

Што правите кога ќе си дојдете дома од работа?

Она што прво го правите кога ќе се вратите дома после напорен ден на работа, говори многу за нас, барем така тврдат психолозите.
Датум: 20 окт 2014
, Автор:

7 работи кои никогаш не смеете да ги кажете и правите кога се извинувате

Луѓе сме и правиме грешки, а кога ќе се случи тоа, потребно е да ги најдеме вистинските зборови со кои ќе им кажеме на луѓето колку ни е жал за нашите постапки.

Најмалечките и најслатки глувчиња што некогаш ќе ги видите

Иако во глобала се сметаат за напаст, особено кога ќе најдеме некој во нашиот дом како ја јаде нашата храна и се шета низ и под секое парче мебел кое постои, глувчињата знаат да бидат навистина слатки.