Духовното значење на бројот 11 и на датумот 11.11

Дали некогаш сте се почувствувале привлечени кон бројот 11, или пак кон низи како 11.11? Дали можеби често забележувате 11.11 на вашиот часовник или каде било? Дали ова ви се случува на разни места, како сметки, регистрации на автомобили и слично?

Нумерологијата открива: Каква е енергијата во вашиот дом?

Па, што открива бројот на живеалиштето за станарите?

Нумеролошка прогноза за септември: Не им дозволувајте на ситниците да ве исфрлат од колосек!

На професионален план, месецов ќе треба да ја анализирате сопствената личност и да ги побарате одговорите што се кријат во вас самите.

Кој е вашиот генерациски број и што кажува тоа за вашиот љубовен живот?

Сте чуле ли некогаш за генерацискиот број и за неговото влијание на вашиот љубовен живот?

Тајните на броевите: Што открива датумот на вашата венчавка за иднината на бракот?

Според нумерологијата, секој од нас има свој личен број што му влијае на целокупниот живот.

Денот на раѓање го предвидува секој аспект од вашиот живот

Од почетоците на човештвото, луѓето ја знаеле тајната мудрост на броевите, позната како нумерологија.

Детална анализа на карактерот и одлуките во кариерата според месецот во кој сте родени

Месецот во кој сме родени може многу да ни каже за тоа кои би требало да бидеме.

Откријте ја својата нумеролошка тајна за витка фигура

Кој би можел да помисли дека по датумот на раѓање може да се предвиди видот на фигурата, односно како ќе изгледа личноста?

Нумеролошка прогноза за 2017-та година

Дознајте што ве очекува во претстојната 2017-та година на љубовен, работен и здравствен план.

Нумерологијата открива: Зошто 2016-та беше најлоша година?

Доколку го расчлените бројот 2016 во нумерологијата, ќе го добиете бројот 9, што значи дека оваа година нумеролозите ја нарекуваат „Година девет“.

Родени сте на непарен ден, непарен месец или непарна година? Еве што значи тоа!

Сведете ги вашиот ден, месец и година на раѓање на едноцифрен број и одговорот побарајте го во дадените комбинации.
12