09 август 2023 | Кафе пауза

Ова се најмоќните природни антидепресиви!

Одлични за справување со депресија!

Како да ја препознаете емотивната манипулација?

Емоционалната уцена е форма на манипулација каде блиски луѓе директно или индиректно се закануваат дека ќе нè „казнат“ на некој начин затоа што не го правиме она што тие го сакаат...

Неделна нумеролошка прогноза до 13 август 2023 година

Лекцијата што ни ја носи оваа недела е силно поврзана со самољубието!