02 февруари 2022 | Кафе пауза

Зошто секојдневно треба да консумирате мача чај?

Сигурно досега многупати сте слушнале за мача чајот. Но, дали знаете кои се неговите здравствени придобивки?

Пет познати пирамиди кои не се наоѓаат во Гиза

Кога станува збор за египетските пирамиди, најпознати се трите пирамиди кои се наоѓаат во Гиза од кои најголема е Кеопсовата. Но, дали знаевте дека во Египет постојат околу 118 пирамиди?

Нумеролозите веруваат дека 2 февруари 2022 година е магичен ден, проверете зошто!

Се најавуваат големи промени, а овие се знаците на кои треба особено да внимавате.