младост | Кафе пауза - Part 5

Бјути трикови од моделите на Victoria’s Secret

Бидејќи ни тие немаат време секојдневно да ги посетуваат салоните за разубавување, прочитајте како ја одржуваат својата убавина, во рамките на нивниот дом.

Бакнежи, насмевки и високи потпетици

Да обрнеме внимание на она што ни значи, она што нè исполнува, нè прави среќни... на сите оние мали задоволства, да уживаме и да ги почувствуваме сите убавини на животот.
Датум: 19 авг 2012
, Автор:

Младешки авантуристички денови низ фотографии

Фотографии кои говорат за љубовта кон животот, забавата, пријателството и безгрижното минување на деновите од денес за утре.

Магичната комбинација од мед и цимет

Вкусната комбинација на мед и цимет со векови наназад се смета за навистина лековита и благотворна. Всушност, античките народи верувале дека е еликсир на здравјето и младоста.

Пијалак наменет за астронаутите од НАСА може да ве подмлади?

Антиоксидантен џус кој може да го врати времето за брчките, темните точки и останатите влијанија на годините...