Прекрасна пустинска оаза во Кина

Одлично место за кратко бегство од реалноста, проблемите и секојдневните обврски...

Магичната комбинација од мед и цимет

Вкусната комбинација на мед и цимет со векови наназад се смета за навистина лековита и благотворна. Всушност, античките народи верувале дека е еликсир на здравјето и младоста.

Астрологијата ви открива како да ја сочувате својата љубов

Токму вербата во љубовта, разбирањето и прилагодувањето кон партнерот, можат да ни го направат животот и поубав и полесен. Астрологијата може да ви помогне да го запознаете својот партнер и на тој начин да ја сочувате...
Датум: 24 јун 2012
, Автор:

Изборот на кучето го открива карактерот на луѓето

Откако ќе го прочитате овој текст, нема повеќе ноншалантно да шетате низ парковите во кои луѓето ги носат своите кучиња на прошетка.

Скептикот за љубовта

Љубовта не се наоѓа во трнот на розата, ниту во бакнежот на принцот, а ја нема ни во изгубената чевличка… и фала Богу, еден најобичек крекач како што е жабата нема никогаш да се претвори во принц...
Датум: 24 јун 2012
, Автор: