Рак и девица – пријателска комбинација

Девицата и ракот можат да оформат пријатно пријателство што ќе трае со години. Двајцата се домашари кои преферираат тивки ноќи покрај телевизорот, но знаат и да поминат лудо забавувајќи се во некој локален бар.
Датум: 20 јул 2012
, Автор:

Мажи во црно 3 (Men in black 3)

Агентот Џеј мора да се врати во далечните 60-ти за да го спречи убиството на својот партнер Кеј...

Џенис Џоплин – моќен глас и брилијантен ум

„Не компромитирај се себеси, ти си сè што имаш.“
Датум: 20 јул 2012
, Автор:

7 неочекувани придобивки од користењето на Фејсбук

Листа на добрите страни од оваа социјална мрежа...

Парк на Алпите што на лето станува прекрасно езеро

Ова е Зеленото езеро кое се наоѓа во Стирија, Австрија. За време на студената зима овој регион е тотално сув и претставува прекрасен парк...

Младешки авантуристички денови низ фотографии

Фотографии кои говорат за љубовта кон животот, забавата, пријателството и безгрижното минување на деновите од денес за утре.