19 август 2012 | Кафе пауза

Најубавите топли извори во светот

Прекрасната природа ни дарила многу геотермални извори од кои во некои може да се бањате и уживате, а до други опасно е дури и да се приближите.

Астрологијата и изборот на лак за нокти

Дознајте која боја на лак за нокти му одговара најмногу на вашиот хороскопски знак...
Датум: 19 авг 2012

Магичен коктел кој ќе заблеска на вашата забава

Сакате да направите блескава забава за којашто луѓето вечно ќе зборуваат? Тогаш ви е потребно нешто уникатно како на пример, ваков коктел кој блеска под дејство на црна светлина.

Бакнежи, насмевки и високи потпетици

Да обрнеме внимание на она што ни значи, она што нè исполнува, нè прави среќни... на сите оние мали задоволства, да уживаме и да ги почувствуваме сите убавини на животот.
Датум: 19 авг 2012
, Автор: