Марс | Кафе пауза

Како ќе ни влијае транзитот на Марс во Лав до 10 јули?

Марс во Лав ќе ни донесе многу позитивна енергија, ќе откриеме што сакаме и како да го постигнеме тоа!

Како ќе ни влијае Марс во Рак до 20 мај?

Во периодот што следува ќе бидеме под силно влијание на нашите емоции!

Што ќе се промени со завршувањето на ретроградната фаза на Марс на 12 јануари?

Дознајте како Марс ќе му влијае на секој хороскопски знак почнувајќи од 12 јануари!

Марс во Водолија од 6 март до 15 април: Ништо нема да биде исто како порано!

Во март и првата половина на април ќе се случат големи животни промени!

Што ќе ни донесе младата Месечина во Риби на 2-ри март?

Дали конечно ќе се соочиме со она што долго време било скриено во нашето срце, ум и душа?

Порамнување на Венера и Марс: Моќен спој на машкиот и женскиот принцип

Енергијата што ќе ни ја пружат Марс и Венера ќе ни помогне да се ослободиме од невидливите окови и да се прифатиме онакви какви што сме.

Неделен хороскоп од 7 до 13 февруари: Препуштете му се на непознатото!

Не пропуштајте ги астролошките предвидувања за секој хороскопски знак за оваа недела.