29 март 2023 | Кафе пауза

Кое време од денот е најстресно?

Иако секое време од денот може да биде стресно, сепак експертите успеале да пресметаат кое е најстресно за повеќето луѓе.

Кои знаци укажуваат дека сте многу подобри отколку што мислевте дека сте?

Тајната за среќен живот не е да имате совршен живот туку да бидете исполнети и задоволни со она што го имате и она што тој може да ви го понуди!

Како ќе ни влијае Марс во Рак до 20 мај?

Во периодот што следува ќе бидеме под силно влијание на нашите емоции!

Најдолгото патување со автобус во светот трае 56 дена!

Станува збор за 56-дневно патување за 30 патници кое започнува на 7 август годинава во Истанбул, а завршува на 1 октомври 2023 година во Лондон.