05 април 2022 | Кафе пауза

Зошто наутро се будите нервозни и како да го спречите тоа?

Прочитајте повеќе за негативните последици на анксиозноста врз вашето ментално и физичко здравје.

Тест: Одберете една карта, а таа ќе ви открие што ве очекува во следните 3 дена

Интуицијата ќе ви помогне да ја изберете вистинската карта!