09 февруари 2022 | Кафе пауза

Како да се справите со социјалната анксиозност?

Не пропуштајте ги нашите совети за како да се справите со ова психолошко нарушување.

Порамнување на Венера и Марс: Моќен спој на машкиот и женскиот принцип

Енергијата што ќе ни ја пружат Марс и Венера ќе ни помогне да се ослободиме од невидливите окови и да се прифатиме онакви какви што сме.

Нема да ви се верува: Патување со авион од Пекинг до Њујорк за само еден час!

Станува збор за најновото достигнување на Кина во поглед на воздушниот сообраќај!