14 јули 2022 | Кафе пауза

Сè што треба да знаете за маслото од маслодајната репка

Маслото од маслодајна репка, познато како канола масло, се користи за готвење, печење и преработка на храната.

За сите љубители на астрономијата: Најдобрите астрономски фотографии за 2022 година

Не пропуштајте ги фотографиите кои влегоа во потесниот избор за најдобрите астрономски фотографии за 2022 година!

5-те најчести предрасуди за Иран

Честопати се случува поради геополитичките конфликти и недоволната информираност многумина од нас да имаат погрешни идеи за една земја...

Транзит на Марс низ Бик: Големи успеси ги очекуваат овие 3 хороскопски знаци!

Откријте кои ќе бидат најсреќните хороскопски знаци во следните недели!