импулсивност | Кафе пауза

Колку сте импулсивни? Дознајте со помош на овој тест!

Дали сте импулсивни по природа? Дали честопати кажувате нешто без размислување, а потоа се каете? Откријте со помош на овој тест!

Која е темната страна на вашиот хороскопски знак? Еве на што треба да внимавате во 2022 година

Ова е вашето задолжително четиво доколку сакате да бидете подобри кон себе, но и кон другите.

6 непристојни хороскопски знаци: Што на ум, тоа на друм, без пардон

Проверете кои знаци, сепак, ништо не ги допира и отворено го кажуваат тоа што го мислат.

10 вистини за најтврдоглавиот хороскопски знак

Станува збор за еден од најимпулсивните и најтврдоглавите хороскопски знаци.

Која е разликата помеѓу емоциите и желбите?

Емоциите и желбите се интимно поврзани, но што се појавува прво?

Астрологијата ни ги открива 3-те најагресивни хороскопски знаци

Сите хороскопски знаци имаат свои посебни карактеристики кои ја одликуваат нивната природа.

Корисни информации за левата и десната страна на мозокот – која страна ја користите вие и како тоа се одразува на вас?

Ајде подетално да ги анализираме оние кои ја употребуваат левата и оние кои ја употребуваат десната хемисфера, како и сите оние нешта кои влијаат на нив.
Датум: 08 мај 2014
, Автор:

Тест: Каква личност сте и како другите гледаат на вас?

Направете го овој интересен и забавен тест кој го открива вашиот карактер, како и перцепцијата што другите ја имаат за вас.
Датум: 26 фев 2014
, Автор:

Што откриваат детските цртежи?

Среќно и задоволно дете е она кое црта на средина на листот...
Датум: 27 окт 2012
, Автор:

Астрологијата и трпеливоста

Некои хороскопски знаци се подобри од други, во однос на проценката кога е исклучително важно да ја „држат устата затворена“.
Датум: 05 дек 2010
, Автор: