02 февруари 2020 | Кафе пауза

Враќање на неочекуваните трендови: Вака ќе се облекуваме оваа пролет!

Шарен е изборот што го имаме од дизајнерите за следната сезона, така што секој ќе може да пронајде нешто што сака.

Секое дете доаѓа на овој свет со мисија: Родителите добиваат дете според нивната заслуга!

Секој пар добива онолку деца колку што посакува. Ако имате син, тогаш вам ви треба лекција на која тој ќе ве научи.

6 непристојни хороскопски знаци: Што на ум, тоа на друм, без пардон

Проверете кои знаци, сепак, ништо не ги допира и отворено го кажуваат тоа што го мислат.

„Бомболините“ или малите „бриош“ крофни се најдоброто нешто што ќе го пробате во последно време

Можете да ги наполните со каков било крем, мармалад, несолено меко сирење… Може дури да ги оставите и празни или само да ги наросите со шеќер во прав.

Не можете долго да го гледате соговорникот во очи? Ако мислевте дека станува збор за срамежливост, се лажете

Науката вели дека причината може да биде и поради тоа што мозокот не може да врши две задачи истовремено - да контролира што зборувате и да се сконцентрира на соговорникот.