другарка | Кафе пауза

Сакате да започнете да излегувате со бившиот на вашата другарка? Кога тоа е во ред, а кога не треба ниту да помислите?

Секогаш е погрешно да започнете да излегувате со бившиот на вашата другарка, така? Тоа е како еден вид женско правило.

Не читајте ја оваа хорор приказна доколку сакате да заспиете вечерва

Ова е „Приказната за Лиса“, чиј автор е Сани Шрajнер. Тој ја напишал кога имал 19 години, а оттогаш е раширена на многу сајтови, форуми и социјални мрежи, сè уште копкајќи ги луѓето дали е базирана на вистинска случка која самиот ја доживеал.
Датум: 31 окт 2014
, Автор:

11 работи кои морате да ѝ ги ветите на вашата најдобра другарка и да ги исполните

Вака отприлика би изгледал прирачникот за женските пријателства.
Датум: 28 јун 2014
, Автор:

23 супер правила за вистинско пријателство

Секогаш почитувајте ги овие правила за вистинските другарки.
Датум: 05 јун 2014
, Автор:

35 причини зошто вашата сестра ви е најдобра пријателка

Еве само дел од причините зошто вашата сестра ви е најдобра пријателка. Доволно за уште веднаш да ѝ се јавите и да ѝ кажете колку ја сакате.
Датум: 21 мај 2014
, Автор:

Дали вашата најдобра другарка ви е сродна душа?

Доколку со вашата најдобра другарка ги правите сите работи прикажани во видеово или барем голем дел од нив, вие сте на добар пат, бидејќи сте ја пронашле вашата сродна душа.

Зошто сестра ти ти е најдобра другарка?

Во животот се стекнуваме со многу привремени и трајни другари и другарки, но врската со сестрата е посебна.
Датум: 12 авг 2013
, Автор:

Астрологијата и моминската вечер

Сакате да испланирате совршена моминска вечер за вашата најдобра другарка? Во тој случај, добро би ви дошле неколку совети од космосот во врска со нејзините желби за овој специјален ден.