Продолжуваат новогодишните изненадувања од А1 Македонија

Продолжуваат новогодишните изненадувања од А1 Македонија

Подарок за сите А1 корисници секој ден до 30 декември преку апликацијата „Мојот А1“

  • 21 x iPhone 12 64GB
  • 21 x Lenovo таблет М10
  • 21 x Смарт бенд
  • Интернет пакет
  • ТВ пакет

Продолжуваат новогодишните изненадувања од А1 Македонија

Во последниот месец од годината која за сите нас беше најразлична досега, но и месецот кога почнуваат и подготовките за новата 2021 година, А1 Македонија ја збогатува новогодишната кампања и доделува вредни подароци за сите свои корисници.

„Новогодишната кампања на А1 Македонија ја продолжуваме со нови изненадувања и подароци за сите А1 корисници. Се што треба да направат корисниците е само да ја преземат и отворат најновата верзија на Мојот А1 и да го добијат својот подарок.  Ова е нашиот придонес за уште поубави празници збогатени со изненадувања за секој еден корисник, но и начин да посакаме добро здравје и нова година исполнета со многу убави моменти и комуникација“, изјави Методија Мирчев, Извршен директор на А1 Македонија.

Новогодишното изненадување преку апликацијата Мојот А1 важи за сите резидентни и бизнис корисници кои ја имаат последна верзија од апликацијата и се активни припејд или постпејд корисници.

Својот новогодишен подарок-изненадување во форма на интернет пакет, ТВ пакет, таблет, iPhone 12 како исмарт бенд, корисниците ќе го откријат преку  најновата верзија  на апликацијата Мојот А1.

Сите корисници бесплатно учествуваат во изненадувањето и истото нема никакво влијание врз нивната договорна обврска и тарифниот модел кој го користат. Подароците се доделуваат по случаен избор.

Правила за доделување подароци во Новогодишната кампања под името „Отвори го своето изненадување“ за 2020 година можете да најдете на www.A1.mk.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар