Прекрасни фотографии од татковци кои за прв пат си ги гледаат ќерките во венчаница

Не постои нешто поубаво од врската помеѓу таткото и ќерката – таа е засекогаш неговото мало девојче, без разлика на годините.

Како да одгледате силна и независна ќерка?

Денес е вистински предизвик да се биде жена. Уште поголем предизвик е да одгледате една.

Ова слатко 4-годишно девојче облечено во фустани од храна, ќе ви го направи денот!

Талентираната уметница од Турција, Алија Чеглар, ја употребува уметноста на оптичките илузии, за да креира фантастични модни креации за нејзината 4-годишна ќерка.

4 нешта за кои нашите мајки секогаш беа во право

Колку и да ни се чинеле чудни и нелогични, некои совети и размислувања на нашите мајки секогаш биле издржани и имало зошто ги добиваме.

Ќерките на мајки кои работат имаат голема предност понатаму во кариерата

Мајката која има изградена кариера може позитивно да влијае нејзините деца да го следат примерот, особено ќерките.

Најмалото девојче на светот со најголемата приказна за раскажување

Ема и нејзиниот сопруг Скот биле родители на 3 ќерки и едвај ја чекале четвртата. Но, овој пат породувањето започнало 4 недели порано и се појавиле проблемите во семејството.

5 начини на кои се менува жената откако ќе добие ќерка

Девојчињата обично се помирни, понежни и почувствителни, па затоа жените кои добиваат ќерка се променуваат на некој посебен начин.

Научниците откриваат: Мајките и ќерките имаат најцврста врска!

Имајте го ова на ум следен пат кога вашата мајка ќе ви даде добронамерен совет што не сте го побарале. Таа можеби ве разбира подобро одошто вие самите се разбирате!

7 работи кои би требало барем еднаш во животот да ги направите со вашата мајка

Време е да ја зајакнете врската и да ги освежите спомените со вашата мајка кои ќе ги памтите засекогаш.

Вирален хит: Мајка напишала писмо за ќерка ѝ со листа на работи што НЕ ТРЕБА да ги прави

Целта на писмото не е да ѝ забрани разни работи на ќерка си, туку да ѝ даде сила.