цимери | Кафе пауза

Неколку совети што ќе ви помогнат при изборот на цимери

Цимерите се личности со кои ќе треба да го поминувате поголемиот дел од времето, па затоа, многу е важно да се согласувате со нив.

5 причини зошто е добро да имате непознати личности како цимери

Доколку и вие се наоѓате во ситуација каде што треба да живеете со непознати, погледнете ги придобивките коишто ќе ги добиете.

Ова се најважните правила ако започнувате да живеете со цимери

Ретки се луѓето кои во текот на своите студентски денови не живееле заедно со цимери кои ги излудувале со својата ароганција и неуредност.

Доброто, лошото и грдото кога си цимер со твоите НАЈДОБРИ ПРИЈАТЕЛИ

Како би ви изгледал животот ако цимерите ви се всушност вашите најдобри другар(к)и?
Датум: 02 фев 2015

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

Има луѓе кои не знаат да живеат со други луѓе и понекогаш баш некој таков ќе ви стане цимер.