12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

Има луѓе кои не знаат да живеат со други луѓе и понекогаш баш некој таков ќе ви стане цимер. Некои од нив воопшто не сте ги познавале претходно или можеби сте ги познавале но сте имале подобро мислење за нивните навики. Како и да е, тие можат да се поделат во овие 12 групи.

1. Гребатор

Тој си купува тоа што му е потребно, но преферира да ги троши вашите храна, шампон или цигари.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

2. Оној што „го живее животот“

Овој не знае да ги почитува туѓите простор, време и мир. Не прави разлика кога е време за забава, а кога не е. Може да повика луѓе и да направи седенка дома, а вие да не знаете за тоа додека не дојдат гостите. Или може да пушти гласна музика додека вие спиете, тврдејќи дека „треба забава за да се ужива во животот“.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

3. ТВ владетелот

Гледа сè што се дава на телевизија и не го дава далечинското.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

4. Оној што не ги мие садовите

Тој ќе дозволи да се соберат садови од три дена во мијалникот затоа што миењето садови е домаќинска работа, а тој/таа е горд/а што не е домаќински тип.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

5. Водно животно

Бањата е неговото/нејзиното кралство. За вас е мистерија што може да се прави таму во толку долг период.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

6. Оној што не пушта вода во тоалетот

Нема што да се додаде. Треба нов цимер.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

7. Оној што не го фрла ѓубрето

Смета дека фрлањето на ѓубрето не е голема работа и тоа може да почека. А додека чека, ѓубрето се собира и почнува да личи на кула.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

8. Штедачот на парно

Да потекнуваше од северниот пол, ќе разберевте. Но, вака не е јасно зошто му/ѝ е топло секогаш кога на сите други им е студено.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

9. Казанова

Се фали со колку многу партнерки спиел, а за да го докаже тоа се труди да биде колку што може погласен за време на сексот. Не дека ви пречи тоа, но чудно е чувството кога тие звуци ви се наменети вам и на комшиите.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

10. Жалителот

Постојано ќе ве потсетува кои се вашите обврски. Ќе сработи една домашна работа а потоа се жали дека тој/таа работи сè, а вие ништо.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

11. Оној/онаа што само префрла

Наместо да разговара со вас за работите што му/ѝ пречат, тој/таа ви префрла откако ќе се случат работите. И кога ќе го/ја прашате во што е проблемот, ќе рече: „Ништо“.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат

12. Девојката што остава коса во бањата

Се прашувате како може сè уште да има коса на главата. Проблемот е во тоа што не го чисти она што го остава зад себе.

12 ужасни цимери кои може да ви се паднат


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Го интересираат општествените науки и сето она што ја истражува повеќедимензионалноста на светот и човековото однесување, но од тоа само правото му е професија. Вљубеник во филмот, фотографијата, читањето и сите спортови на овој свет. Пишувањето му е задоволство кое му овозможува да биде во контакт со нив секој ден.

Поврзани содржини

Остави коментар