Што се случува кога ќе блокирате некого на социјалните мрежи?

Пред да го притиснете копчето за блокирање, добро е да знаете кои се потенцијалните последици за секоја од најпопуларните социјални мрежи.

Сигурни знаци дека сте станале зависни од социјалните мрежи

Тоа што некогаш претставувало обична занимација, сега веќе го окупира сето ваше слободно време. Но, како да препознаеме дека сме станале зависни?

Синдром на искривено огледало: Барање мани и нивно преувеличување

Многу млади ја одредуваат својата вредност според она што го гледаат на социјалните мрежи, па дури и судат за физичкиот изглед.

Тинејџери ги уредуваат нивните фотографии за да бидат „погодни за социјалните мрежи“ и резултатот е застрашувачки

Тинејџерите чувствуваат голем притисок да се однесуваат и да изгледаат на одреден начин...

Топли есенски фотографии што оваа есен владеат со социјалните мрежи

Сигурно сте забележале дека сите фотографии на социјалните мрежи на вашите пријатели можат да се сместат во само 8 категории. Еве кои се тие...

Што не треба да правите на социјалните мрежи ако сакате да бидете успешни?

Доколку навистина сакате да заработувате од овие алатки, постојат 4 главни правила коишто не би требало да ги прекршите.

Како да бидете вашата реална верзија на социјалните мрежи?

Немојте да го менувате вашето вистинско јас само за привлекување внимание на социјалните мрежи.

Како да го преболите бившиот партнер во ерата на социјалните мрежи?

Нашиот свет е дигитален и сè повеќе и повеќе зависиме од технологијата за да се поврземе едни со други.

30 нешта што можете да ги научите за 30 дена без социјални мрежи

Една девојка решила да помине 30 дена без социјални мрежи...

Запознајте го 7-годишното девојче со уникатен модел стил кое ги „запали“ социјалните мрежи!

Ова модно освестено девојче има најоригинален стил на облекување во светот.

До девојките кои неодамна кажале „Да“: Со што ги нервирате луѓето на социјалните мрежи?

Голем број жени сонуваат за романтично запросување како од филмовите. Но, што се случува потоа на социјалните мрежи?