социјални мрежи | Кафе пауза - Part 10

Каква е вашата профил-слика на Фејсбук?

Францускиот фотограф Mathieu Grac се сетил да направи една интересна серија фотографии, кои ја истакнуваат опсесијата на секое општество во светот, со профил-сликите на социјалните мрежи.

10 љубовни предвидувања за 2011

Влезете малку поподготвено на полето на љубовта во 2011. Да видиме што предвидуваат експертите за љубовта оваа година.
Датум: 10 јан 2011
, Автор: