Инспиративни логоа со кафе

За да се разликуваат од останатите, брендовите мора да бидат креативни во изборот на своето лого, кое треба да го карактеризираат оригиналност и привлечност. Доколку ви треба инспирација...
Датум: 07 сеп 2011
, Автор:

Што треба да знаете кога одите на пазар?

Ништо не ги најавува годишните времиња како плодовите на пазарските тезги. Изобилство од свежина, бои и вкусови... Имајте ги предвид следните совети кога ќе одите да пазарите...

Лажливата игра (The Lying Game)

ТВ серија за различните судбини на посвоените деца, неочекуваните животни пресврти, мистеријата и лагите од страна на децата и родителите...

Протести со бакнување за поевтино образование

Чилеанските студенти пронашле нов начин за протестирање против скапиот и неправеден образовен систем. Демонстрирајќи љубов, тие се надеваат дека го разнежат срцето на чилеанскиот претседател Себастијан Пинера.

Каква е вашата профил-слика на Фејсбук?

Францускиот фотограф Mathieu Grac се сетил да направи една интересна серија фотографии, кои ја истакнуваат опсесијата на секое општество во светот, со профил-сликите на социјалните мрежи.