префинето | Кафе пауза

Совети за убавина со кои секогаш ќе изгледате софистицирано и префинето

Денес можете да најдете безброј совети за убавина, а трендовите и модата постојано се менуваат.

Книга: „Елеганцијата на ежот“ – Мириел Барбери

Роман за извештаченоста на интелектуалните клишеа кој ги возвишува тивките победи на ненаметливите...
Датум: 16 окт 2013
, Автор:

Затворени базени во префинет стил

Кога песочните плажи ни се далеку од дофат, би било добро да имаме во близина по некој ваков затворен базен...