Дали знаевте дека таблетите за контрацепција можат да имаат големо влијание врз изборот на партнерот?

Постојат многу причини зошто и како ги избираме нашите животни партнери - изглед, социјален статус, заеднички вредности. Но, што би рекле ако знаете дека таблетите за контрацепција влијаат и на тоа дали ве привлекува вашиот партнер?

10 работи што треба да се случат за да се заљубат две личности

Љубовта се појавува кога најмалку ја очекувате, па дури и тогаш, се прашувате што е тоа што ви се допаѓа кај другата личност.

3-те одлики што ги бара секој хороскопски знак кај својот партнер

Кога избирате партнер за цел живот, сигурно сакате да поседува одредени карактеристики. Астрологијата открива кои 3 одлики кај партнерот му се важни на секој хороскопски знак.

7 знаци дека вие и вашиот партнер станувате тотални странци

Веројатно сте слушнале дека по одреден период паровите престануваат да се чувствуваат среќни како на почетокот од бракот.

Најважната ситница што ја бара секој хороскопски знак кај својот партнер

Кога точно знаете што барате кај некоја личност, без разлика дали станува збор за пријател или љубовен партнер, полесно е да го пронајдете тоа што го барате.

Што размислува секој хороскопски знак кога ќе го види својот партнер?

Можеби веќе не чувствувате пеперутки во стомакот како на почетокот, но ако навистина го сакате вашиот партнер, тогаш сигурно се радувате секој пат кога ќе го видите.

8 архетипови во врските: Кој сте вие?

Нашите стилови на функционирање во врската се мешавина од нашата биологија, темперамент, емоционална историја, искуства...

5 проблеми во врската што може да настанат поради ваши грешки, а не поради грешки на партнерот

Кога чувствувате незадоволство во врската, најчесто помислувате дека проблемот е во вас, а не во вашиот партнер. Но, понекогаш треба да размислите дали можеби правите некоја грешка.

Kолку време е потребно за да почнете да правите различни работи пред партнерот?

Ова интересно истражување открива колку време во просек им е потребно на мажите и на жените да започнат да прават различни работи едни пред други.

Какви лоши навики имате стекнато од претходните врски?

Овие лоши навики се производ на состанувањето со погрешна личност и добивањето погрешна идеја за тоа како треба да изгледа љубовта.

Зошто секој хороскопски знак сè уште размислува за поранешниот партнер?

Дали помина многу време откако раскинавте со партнерот, но сè уште мислите на него? Астрологијата ќе ви ја открие причината за тоа.

Зошто секој хороскопски знак треба да ја пронајде вистинската љубов?

Вистинската љубов може да ви го промени животот. Ако сте разочарани и не верувате во вистинска љубов, астрологијата ќе ви открие зошто таа ви е потребна во животот.