Одговорите на следниве 7 прашања ќе ви откријат дали сте во токсична врска

Доколку мислите дека нешто недостасува, поставете си ги следниве 7 прашања.

На кој цвет ќе слета пеперутката? Одговорот ќе ви ја открие вистината за вашата љубовна врска

Овој забавен и точен тест ќе ја направи најдобрата анализа на вашата врска.

Не кревајте паника: 3 разбирливи причини зошто вашиот партнер се оддалечил од вас

Нормално е да се оддалечите малку со текот на времето, особено кога станува збор за долга и сериозна врска.

16 знаци дека сте во врска со вашиот лажен духовен близнак

Следниве 16 знаци ќе ви помогнат да направите разлика помеѓу лажниот и вистинскиот духовен близнак...

Дали љубовта кон вашиот партнер исчезнува секогаш кога срцето ќе ви затрепери поради друг човек?

Дали појавата на чувства кон друг човек значи дека сте престанале да го сакате партнерот?

10 знаци дека вашиот партнер опасно манипулира со вас

Понекогаш, во врските каде што би требало да имаме љубов, внимание и поддршка, се случува нашиот партнер да нè контролира како марионета.

3 емоции што мора да ги чувствувате доколку сакате вашата врска да опстане

Постојат 3 емоции што мора да бидат присутни доколку сакате да го зачувате здравиот однос со партнерот.

Бидете со некој кој ги прави овие 13 работи за вас

Немојте да бидете со партнер кој не ве цени и не ви го нуди она што ви е потребно. Немојте да прифатите врска со личност која не ги прави овие 13 работи за вас.

Зошто анксиозните луѓе се најдобрите љубовни партнери?

Љубовната врска со анксиозните луѓе е посебна, бидејќи тие ќе имаат целосна верба во вас и ќе ви ја даваат сета љубов што ја имаат.

Како да дознаете дали некој ве сака според начинот на кој ве допира?

Покрај очигледните допири кои ги споделуваат луѓето во врска, кога допирате некој за кого се грижите не е исто со допирот за семејството или пријателите. Па која е разликата?

Вистината за запознавањето на „вистинскиот“

Сигурно си го имате поставено прашањето: „Како ќе знам дека сум ја сретнал/а вистинската личност?“ Одговорот, се разбира, не е едноставен.

Едноставно прашање што ќе ви помогне да дознаете дали вашиот партнер е вистинскиот човек за вас

Без оглед на тоа колкав успех ќе постигнеме во животот, нашата среќа останува нецелосна кога љубовта не ни е возвратена.