21 август 2023 | Кафе пауза

Знаци за трауматско приврзување кон партнерот

Трауматската приврзаност е една од главните карактеристики на токсичните врски...

По овие знаци ќе препознаете дали самите ја одложувате сопствената среќа или не!

Секој ден ја одложуваме среќата, наместо да се осврнеме на она што е реално, да станеме свесни за можностите и убавината што ја имаме моментално - сега и овде.