18 април 2022 | Кафе пауза

Како да се справите со лажните обвинувања во љубовната врска?

Секој од нас копнее по разбирање и емпатија од страна на друго човечко суштество...

Неделен хороскоп од 18 до 24 април: Што ќе ни донесе сезоната на Бикот?

Во вторник Сонцето го напушта Овенот и влегува во знакот на Бикот со што ќе започне период од четири недели во кој ќе се поврземе со надворешниот свет преку нашите сетила.