22 ноември 2022 | Кафе пауза

Како да бидете „свои“ во љубовната врска?

Дали некогаш сте биле во искушение да го скриете вашето вистинско „јас“ за да го импресионирате партнерот, особено во почетокот на љубовната врска?

Од денес почнува владеењето на знакот Стрелец: Што нè очекува во следниот период?

Сезоната на знакот Стрелец започнува од денес и ќе трае сè до 21 декември!

Што ќе се случи со вашиот организам доколку секојдневно консумирате портокали?

Не заборавајте дека портокалите се извор на витамин Ц и антиоксидантски хранливи материи!