парализа | Кафе пауза

13 застрашувачки работи што треба да ги знаете за парализата при спиењето

Иако овие епизоди траат само неколку секунди или минути, можат да бидат многу застрашувачки.

Морничави нарушувања на спиењето

Кога границите на фазите од спиењето ќе се изместат, сонот може да биде навистина застражувачки.

10 интересни сознанија поврзани со соновите

Верувале или не, додека спиеме сме целосно парализирани...
Датум: 01 мар 2012
, Автор:

Уметност на машина за пишување

Погледнете дел од уметничкото творештво на Paul Smith направено на машина за пишување.