10 совети и трикови за тренинг на вашиот мозок

Иако постојано го користиме мозокот, сепак не секогаш правиме доволно за да го одржиме во добра форма. Еве 10 алатки со кои можете да го тренирате вашиот мозок и да правите редовни вежби за вашите ментални мускули...
Датум: 07 феб 2011
, Автор:

Проѕирен телевизор

Најновото нешто што може да направи значителна разлика во начинот на кој телевизорот се доживува е Loewe Invisio – невидливиот телевизор кој се претопува во околината на домот.
Датум: 07 феб 2011
, Автор:

Најромантични филмски сцени на сите времиња

Расположени сте за малку романтика? Сакате да поминете ноќ со самите себе и на раат да ги полните марамчињата со солзи, додека истовремено правите гримаси пред телевизорот кои не се за пред други луѓе.

Уметност на машина за пишување

Погледнете дел од уметничкото творештво на Paul Smith направено на машина за пишување.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #19

Време е да се подготвите за Денот на вљубените на секој можен начин. Веруваме дека ќе го одбележите со стил, а во меѓувреме, не заборавајте да се чувствувате љубовно. Напијте се по едно кафе со срце со вашиот љубен.
Датум: 07 феб 2011
, Автор: