однесување | Кафе пауза - Part 19

Вашата омилена боја открива какви сте во сексот

Доколку не сте сигурни која е вашата омилена боја, ѕирнете која доминира во вашиот гардеробер или во вашата соба и прочитајте какви сте под чаршафите. :)

Во што е тајната на харизмата?

Некои личности едноставно се предодредени да бидат харизматични. Но, тоа не значи дека не можете да научите како да бидете најхаризматичната личност во друштвото.
Датум: 24 сеп 2012

Правила за дами

За сите припаднички на „загрозениот“ вид на дамите и за сите оние кои сакаат да станат дел од него, ова се неколку правила кон кои треба да се придржуваат...
Датум: 16 мај 2012

Венера, планетата на љубовта низ хороскопските знаци

Знакот во кој се наоѓа Венера во нашиот хороскоп, а кој може да се прочита од сопствената наталната карта, го покажува начинот на кој примаме и даваме љубов и внимание, како формираме блиски врски и како...
Датум: 11 мар 2012
, Автор:

Поздравот и првиот впечаток

Начинот на кој се поздравувате може многу да каже за вас, вашиот карактер, вашето однесување, било да станува збор за ракување со вашиот пријател, родител или потенцијален деловен соработник.
Датум: 10 јан 2012
, Автор:

Астрологијата и карактерот на вашето бебе

Понекогаш не знаете што сака вашето бебе или зошто плаче. Тешко е да се разберат малите „човечиња“ бидејќи тие не знаат да зборуваат. Но, од нивниот хороскоп може да се научи нешто за нивните потреби и за карактерот.
Датум: 13 ное 2011
, Автор:

Како да препознаете кога некој ве лаже?

Прочитајте што велат пет странски експерти, во врска со симптомите по кои можете да препознаете дека некој не ви ја кажува вистината.

Справете се со вашиот неправеден шеф

Истражувањата покажуваат дека постои причинско-последична релација помеѓу стресот од работата и психолошките пореметувања и болести, вклучително депресија, кардиоваскуларни заболувања...
Датум: 28 окт 2010
, Автор:

Skype етика

Не сите луѓе знаат да постапуваат правилно додека користат скајп. Еве неколку совети за етичко и неиритирачко однесување на скајп.
Датум: 02 сеп 2010
, Автор: