7 евтини спортски автомобили

Ако размислувате да се подновите со еден убав, брз, спортски автомобил, следните 7 модели се најдобриот избор според перформансите што ги добивате за цената што ја имаат.

Љубовта е слепа…

„Не бакнувајте се пред влезната врата, бидејќи љубовта е слепа, но не и соседите.“
Датум: 24 сеп 2012
, Автор:

Музички инструмент од 21 лулашка

Секоја лулашка при движење создава различни ноти и кога тие се употребуваат кооперативно се создава прекрасно музичко дело...

Најдобри професии за срамежливи луѓе

Изборот на кариера е еден од најважните избори во вашиот живот кој пред сè треба да биде базиран на вашиот карактер. Доколку сте посрамежливи, ова се професиите кои се најприкладни за вас...
Датум: 24 сеп 2012
, Автор:

Во што е тајната на харизмата?

Некои личности едноставно се предодредени да бидат харизматични. Но, тоа не значи дека не можете да научите како да бидете најхаризматичната личност во друштвото.
Датум: 24 сеп 2012

Што зборува вашето омилено кафе за вашиот карактер?

Шолјата кафе е редовен ритуал на голем број луѓе и за разлика од чаевите и соковите кои ги пиеме во различни вкусови, повеќето луѓе секогаш нарачуваат исто кафе, коешто открива по нешто за нивниот карактер.

Надреални фото-илустрации инспирирани од детската имагинација

Уметност која ги остварува детските соништа и раѓа нови малечки херои...
Датум: 24 сеп 2012
, Автор: